← Tillbaka

Lärande i grupp
St-dagarna i Åre

Holiday Club i Åre
13-15 september, 2017, 3 dagar

Tema: Hållbarhet

Vi utlovar välfyllda och givande dagar med intressanta storföreläsningar och seminarier – såväl teoretiska som praktiska! Temat för årets konferens är Hållbarhet – ämnet kommer beröras ur flera aspekter: hållbarhet i yrket, personligt, ekonomiskt, miljömässigt. Håll utkik här och på vår Facebookgrupp ST-dagarna i allmänmedicin 2017 – programmet är i princip färdigt och programpunkter släpps vartefter...

Utöver det akademiska programmet bjuder vi in till mingelmiddag och bankett med möjlighet till socialt nätverkande, dans till livemusik och mat under banketten från Jazzköket – Årets Hållbara Krog 2014!

Konferensen hålls på Holiday Club i Åre och där erbjuds även boende för deltagare. Under hela vistelsen finns möjlighet att nyttja spa- och träningsmöjligheter på hotellet. Under konferensdagarna ordnas även möjlighet att prova på andra Åreaktiviteter – downhillcykling, vandring, fjällöpning och kajakpaddling. Önskar man förlänga vistelsen i Åre efter konferensen finns goda möjligheter till det!

Även Studierektorer är hjärtligt välkomna att deltaga! (Samma deltagaravgift)

Boende
Boende är förbokat på Holiday Club och bokas i samband med anmälan.
Pris enkelrum 1251 exkl moms per  person och natt
Pris dubbelrum 800 exkl moms per person och natt
Pris trebäddsrum 650 exkl moms per person och natt

Resa
Till Åre kan du resa med tåg eller flyg till Åre-Östersund flygplats. Transfer från flygplatsen kommer att ordnas på kvällen 12 september med retur eftermiddag/kväll 15 september. Bokas i samband med anmälan.

Deltagaravgift
5264 kr exkl moms och i avgiften ingår programmet, fika, luncher, mingelmiddag onsdag och bankett torsdag.    

Läs mer här: http://sfam.se/foreningen/s/st-dagarna

Huvudarrangör

Sfam Jämtland

Potentiella bindningar och jävsförhållanden

Denna kursen har inga bindningar eller jävsförhållanden.